seo eindhoven

Ik had hulp nodig met SEO Eindhoven

seo eindhoven

Ik wilde bijna stoppen met ondernemen

Het zal je vast niet verbazen als ik je vertel dat een eigen onderneming hebben in deze tijd best pittig kan zijn. De inkomsten daalden op een gegeven moment en ik wist ook niet meer waar ik mijn klanten moest zoeken. Met wat promotie op facebook kwamen er wel wat nieuwe gezichten voorbij, alleen bleven ze niet terugkeren. Daar ging mijn onderneming! Ik wilde bijna stoppen. Tot iemand mij vertelde hoe belangrijk promotie op internet was. SEO was de term die een aantal keer viel tijdens dit gesprek, maar daar had ik geen kennis van. Na wat onderzoek wist ik dat ik SEO (Search Engine Optimization) oftewel zoekmachine optimalistie moest gaan doen. Maar hoe? Met een beetje hulp was SEO Eindhoven zo gedaan.

Mijn vindbaarheid steeg weer

Dankzij de hulp van Regiopromotor stegen mijn posities in de zoekmachines op zoektermen die relevant zijn voor mijn onderneming. Ik wist niet dat er online zo veel mogelijk was! Door de juiste posities in zoekmachines als Google stijgt de vindbaarheid. Mensen die dus eigenlijk naar jou op zoek zijn, maar dat zelf nog niet weten, zien je zo sneller staan en zijn sneller geneigd een product of dienst bij jou af te nemen. Want een bedrijf dat goed vindbaar is, dat moet wel goed zijn toch? Daar ben ik het mee eens! Ik ben blij dat mijn reputatie gered is en ik door kan blijven gaan met ondernemen. Hier ligt mijn passie.